CV de Metworst

Search
Close this search box.

Kroamschudden bij Adjudant Bas en Anouk

Mochten jullie denken dat Metwaldus en zijn gevolg gedurende de zomerstop op hun lauweren rusten, komt u bedrogen uit!

Mochten jullie denken dat Metwaldus en zijn gevolg gedurende de zomerstop op hun lauweren rusten, komt u bedrogen uit! Als Prins en Adjudant heb je het dan namelijk bijna net zo druk als in het reguliere karnavalsseizoen. En dat geldt zeker bij de De Metworst, wiens leden in hoog tempo voor nageslacht zorgen. In dit geval betreft het Adjudant Bas en zijn vrouw Anouk, welke op 26 augustus verblijdt werden met de komst van hun dochtertje Tess. Een goede reden voor Prins Peter en Adjudant Gerwin om eens een avondje gezellig bij het gelukkige paar op kraamvisite te gaan. Na overhandiging van de fraaie kado’s, waaronder een prachtig beertje van het Kika kinderfonds, volgde een gezellige zit waar de diverse ouderschapsperikelen de revue passeerden.

De favoriete hobby van Metwaldus........ feliciteren
Adjudant Gerwin overhandigd het Kika beertje aan Adjudant Bas

Gelukkig had Bas de hele vakantie doorgewerkt, om bij de komst van de kleine een lekker lang ouderschapverlof te kunnen nemen. Op deze manier kan Anouk van haar welverdiende rust genieten en kan Bas zich eindelijk met volle overgave storten op zijn favoriete hobby: het huishouden. Ja, u leest het goed. Bas is gek op boodschappen doen, wasjes draaien, koken, afwassen en stofzuigen. Dat laatste steevast met het beroemde nummer van Queen uit de speakers schallend: "I want to break free".
Zoals u allen weet is Anouk tevens de trainster/begeleidster van onze dansmarietjes. En zoals Anouk zegt: "als je de Metworst dansmarietjes in de hand kunt houden, is het opvoeden van een kind een fluitje van een cent".

Anouk heeft ook al behoorlijke toekomstplannen met de kleine Tess. Samen met collega trainster Dagmar Rutjes, samen met Raad van Elf lid Mike Lenderink de trotse ouders van dochtertje Senna, is er al een begin gemaakt met een toekomstige groep dansmarietjes. Deze zullen uiteraard geformeerd worden rond Tess en Senna, daar zij het dansmarietjes gen van huis uit meegekregen hebben. "De muziek voor hun eerste gardendans ligt al klaar", aldus een glunderende Anouk. Daar de kleine Tess al volop in dromenland was tijdens het bezoek van Prins Peter en Adjudant Gerwin, helaas geen foto van de hoogheden met de kleine meid. Maar hiernaast ziet u de kleine dondersteen in vol ornaat en zeg nou zelf….. wie wil nu geen papa of mama zijn van zo’n lief kind! Dat wordt later een top-dansmarietje!
En hieronder ziet u een foto van Tess met collega-dansmarietje Senna. Voor de goede orde, Tess is de baby met het shirt met opschrift "Tess", het is maar dat u het weet.

is het geen wolk van een kind?
Tess met collega dansmarietje Senna