CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Knunnekesaovond !

fallback image post metworst

Een afvaardiging van De Metworst aanvaarde vol dank de uitnodiging van CV De Knunnekes uit Groenlo, wat een avond!

Een afvaardiging van De Metworst trok het goede pak aan, daarbij de juiste schoenen en toog richting Grolle. Wat een avond stonden de gelukkigen die een kaart hadden weten te bemachtigen in het vooruitschiet!

Buutaovond bi-j De Knunnekes. Dat was de inzet van deze avond. Direct in het begin stond ons een warm welkom te wachten. Prins Metwaldus de 48ste voorop, werden we naar een perfecte plaats in de residentie begeleid. Kijkend om ons heen was alleen al de entourage fantastisch om te zien. De residentie ademde een perfecte sfeer uit voor een perfecte buutavond.

{youtube}NRjOVCMC_yc{/youtube}Een beeld van de buutavond…
met dank aan de Minister van Informatie voor de stevige hand!
Met optredens van lokale artiesten werd er een prima avond aan de bezoekers (500 in getal!) aangeboden. Dans, zang en tonpraters wisselden elkaar af en daarbij haakte de aanwezige hofkapel tussen de bedrijven door perfect de gevoelige snaar. Goa d’r moar is veur zitten! Lampen uut en spotlights an! Loat ut moar gebeuren! En zo was het, een topavond!
 
Natuurlijk was het aan de "Metworsttafel" prima vertoeven. Met op z’n tijd een natje en een hapje was de avond ook daarmee compleet. Ook waren er deze avond uiteraard enkele hilarische taferelen te aanschouwen. Een niet nader genoemd lid van de raad van 11 kreeg de volle aandacht toen een pot met consumptiemunten spontaan van tafel werd geveegd. En werd de terugreis volledig verzorgd door Saloutours. De aangestelde reisleider wist ons gedurende de gehele terugreis alle ins en outs van de populaire badplaats te geven… Hij moest op aan het slot concluderen dat de reis geëindigd was bij de residentie van de Metworst, misschien wel tot grote oplichting van velen…
Terugkomend van City Lido -de residitie van de Knunnekes – bleef het in de eigen residentie naar verluid ook nog lang onrustig maar bovenal gezellig. Het motto van de Knunnekes was op deze avond veelzeggend; ‘Knup d’r nog eene bi’j an!’ Dat gaan we volgend jaar zeker doen!

Voor nu echter, op naar de eigen zittingsavonden….