CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerkviering opnieuw een succes

fallback image post metworst
De kerkviering voorafgaande aan de start van het karnavalsweekeinde leverde wederom veel publiek op…

Elly van Lent en Marie-Christien Vreeman organiseerden in samenwerking met de pastoresteam ook dit jaar een viering voorafgaande aan de start van het karnavalsweekeinde. De dienst werd ook dit jaar voorgegaan door Pastor Mia Tankink.

De dienst werd ook deze keer door een breed publiek bezocht. Van jong tot oud woonde de dienst bij die muzikaal ook dit jaar werd opgeluisterd door de Kroezenhøker. Ook het zangkoor Forever was wederom te beluisteren.

Bij de viering werd stil gestaan bij allerdaagse zaken. Het geheel werd door Pastor Mia Tankink op haar eigen bijzondere wijze ingekleed. Ook was er aandacht voor de kinderen die tijdens deze viering aanwezig waren. De viering werd afgesloten met een heuse polonaise op de klanken van Zillewold mien dörpken, heel bijzonder te noemen!

Het geheel kan worden omschreven als weer een bijzondere ervaring voorafgaande aan vier dagen feest! Van de viering zijn meerdere foto’s geplaatst in het fotoboek. Wilt u de kerkviering nogmaals beluisteren, dat kan via www.mauritiusparochie.nl klik vervolgens op kerkradio

Jong  en oud beleefde de dienst op hun eigen wijze, deze bezoeker had al een intensieve dag achter de rug....
Een heuse polonaise in de Mauritiuskerk! Ook tijdens de dienst volop aandacht voor het jongste kroos
De Minister van Informatie met zijn gezin. De beide D-tjes Debby en Dagmar
De kinderen mochten met zijn allen op het altaar het Onze Vader bidden.