CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

karnvalsplaat voor het goede doel!

fallback image post metworst

Ut Bloempotjuh, de karnavalsband van de Rooie Vogels, brengt dit jaar tijdens karnaval de single Dawaogi-jnie uit.

Ut Bloempotjuh, de karnavalsband van de Rooie Vogels, brengt dit jaar tijdens karnaval de single Dawaogi-jnie uit. Net zoals enkele jaren geleden gaat de opbrengst van de verkoop naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor S.K.E.P. (Savannah Kids Education Project).

Het doel van S.K.E.P: In Ghana ontbreekt het veel gezinnen helaas aan de financiële middelen om hun kind naar school te laten gaan. Savannah Kids Education Project (S.K.E.P.) is opgericht om kansarme kinderen in het noorden van Ghana de mogelijkheid te bieden om basis- en voortgezet onderwijs te volgen. Veel kinderen belanden daar op straat, waar zij als venter of schoenenpoetser wat geld moeten bijverdienen. S.K.E.P. wil deze kinderen weer terug in de schoolbanken zien. Door deze kinderen nu de mogelijkheid te geven onderwijs te volgen hebben zij zicht op een betere toekomst. Zo helpen zij mee aan de opbouw van hun land.

Dit lijkt ons een geweldig goed doel om geld voor in te zamelen, koop dus de single en steun het goede doel! Bestellen kan via info@rooievogels.nl of tijdens de karnaval bij één van de Rooie Vogels.

Groeten en een fijne karnaval toegewenst!

Rooie Vogels

’t Bloempotjuh tijdens de pronkzitting bij De Metworst in 2007