CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Karnaval vier je in Zillewold!

Karnaval vier je in Zillewold! Met dit schitterende spandoek, gemaakt door Ronald Suselbeek reclame uit Varsseveld, stapten Ibe Bongers…,

Karnaval vier je in Zillewold! Met dit schitterende spandoek, gemaakt door Ronald Suselbeek reclame uit Varsseveld, stapten Ibe Bongers, Jos Onstein, Marcel Tangelder, de Persoplichter van De Foekepot en de voorzitter van het Jeugdkarnaval samen in de auto om her en der spandoeken van het Zillewolds Karnaval op te hangen.
De drie Silvoldse karnavalsverenigingen – De Foekepot, De Metworst en het Comité Jeugdcarnaval – hebben de handen ineen geslagen om Silvolde te promoten als dé plaats om karnaval te vieren. Aan de invalswegen van ‘Zillewold’ prijken nu kleurrijke spandoeken die de karnavalsvierders naar Zillewold moet lokken. Wellicht is de ambitie om de non-carnavaleske Terborgenaar ook te interesseren iets te hoog gegrepen. Desondanks is de poging in hartje Terborg dapper te noemen, onder het motto: Historie heeft Terborg genoeg, zoeken ze nu de toekomst in Zillewold.

Aankomend weekend is er ook voldoende te beleven bij De Metworst:
* 02 februari 2008 aanvang 17.30 uur kerkviering in de Mauritiuskerk m.m.v. De Kroezenhøkers, De Görgelpiepen en Forever.
* 02 februari 2008 aanvang 20.41 uur Hi-karnaval, karnavalsfeest m.m.v. Hike
* 03 februari 2008 aanvang 15.41 uur Familiekarnaval m.m.v. Millennium Showband
* 04 februari 2008 aanvang 11.11 uur Champagnebrunch
* 04 februari 2008 aanvang 13.00 uur Familiekarnaval m.m.v. Millennium Showband
* 05 februari 2008 de gehele dag frühshoppen, spätshoppen en bacchus verbranden bij ’t Centrum
Meer informatie over alle activiteiten vindt u terug op deze website.