CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop Pronkzittingen

De kaartverkoop voor de Pronkzittingen loopt als een trein…

De kaartverkoop voor de Pronkzittingen loopt als een trein. De Pronkzitting voor zaterdag 6 februari is inmiddels compleet uitverkocht! Voor vrijdag 5 februari zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen.
Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie konden leden en sponsoren hun gratis kaart al afhalen, waarna maandag 11 januari de nog beschikbare kaarten in de verkoop gingen bij residentie ’t Molentje en Welkoop d’Olde Bond.

Ook Metwaldus inspecteerd even de kaartverkoop....
Wagenbouwer Gerard is er als de kippen bij om kaartjes te bemachtigen...

Kaarten voor de vrijdagavond zijn op deze adressen nog verkrijgbaar en kosten € 10,00 per stuk.
Wat mag u hiervoor verwachten?
Een avondvullend programma dat bol staat van een mooie mix van buut, zang, dans en veel humor. De dansmarietjes zullen zich meerdere malen presenteren, Bremske, Potverdrie en Een wief uut ’t Oosten zullen weer hun opwachting maken en ook zullen er weer wat verrassingacts zijn. De Metworstband zal hun fraaie debuut tijdens de 11e vd 11e een vervolg geven en natuurlijk zal Makkie veur Ruud niet ontbreken om de avond spetterend af te sluiten. Tussendoor zullen de Kroezenhökers de verschillende acts lekker aan elkaar dweilen.

Dus vanaf de wederom spectaculaire intocht van Metwaldus de 47ste Ruud Huls en zijn Adjudanten Niek Keijser en Dennis Schwartz, waarbij hun motto Vaak bu’j te bang uitstekend tot zijn recht komt, kunt u weer genieten van een ouderwets avondje Metworst. Dit mag u niet missen, dus wees er snel bij om de laatste kaarten te bemachtigen.