CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop Pronkzitting en Feestavond

Het lijkt nog ver weg maar de karnaval is in aantocht, dus start binnenkort de kaartverkoop!

De start van de karnaval, met de Pronkzittingen op 6 en 7 februari in het vooruitzicht, lijkt nog ver weg . Maar in rap tempo komen ook deze fijne dagen eraan. In dit kader start CV de Metworst met de kaartverkoop voor de festiviteiten m.b.t. het karnaval 2015.

De kaartverkoop kent een kleine wijziging. In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen alleen leden van CV de Metworst op zaterdag 3 januari 2015 tussen 19:00 uur en 20:30 uur in de residentie 't Molentje de pronkzittingskaarten ophalen. Wees er op tijd bij om de kaart die u wenst tussen genoemd tijdstip op te halen want vanaf 20:30 uur gaan deze kaarten in de algemene verkoop. 

Zoals vermeld zijn de kaarten voor een ieder te koop vanaf het tijdstip 20:30 uur. Op deze avond kan men ook de kaarten kopen voor de Hike avond op zaterdag 14 februari 2015.

Van de gelegenheid gebruik makend delen wij u mede dat u van harte bent uitgenodigd op de nieuwjaarsrecepetie van CV de Metworst. Deze wordt gehouden op zaterdagavond 3 januari 2015 in de residentie het Molentje. Tot dan

Meer informatie omtrent het programma treft u aan op de website (klik hier)

Jos Onstein,
Secretaris