CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop en nieuwjaarsreceptie

Prinses Metwaldus de 60e Babet Berendsen-Toebes en haar adjudante Jeanne Steverink, van carnavalsvereniging de Metworst uit Silvolde, nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari om 20.41 uur in residentie ’t Molentje.

Met het motto: Wi-j blaozen ‘m op willen ze iedereen alvast laten weten dat het ook dit jaar weer een fantastisch carnavalsjaar zal gaan worden. Met hun hele gevolg en hopelijk vele mede-carnavalisten willen zij het jaar goed in luiden. Wees daarom van harte welkom.

Op deze avond is er voor leden en sponsoren gelegenheid om de kaarten voor de pronkzittingen af te halen. Dat kan van 19.41 tot 20.30 uur. De pronkzittingen zijn dit jaar op vrijdagavond 2 en zaterdagavond 3 februari 2024. De programmacommissie is al ontzettend druk geweest en heeft weer een fantastisch programma van hoogstaand niveau in elkaar weten te zetten. Na 20.30 uur start, als er nog kaarten over zijn, de vrije verkoop van kaarten voor de pronkzittingen. Kaarten voor de pronkzitting kosten in de vrije verkoop €12,50.

Ook de kaarten voor de Carnavalsparty in de residentie, op zaterdag 10 februari, met topband JetSet en de Sfeermakers, zijn al te koop. Deze kaarten kosten ook €12,50 en zijn online te bestellen zijn via www.cvdemetworst.nl en de linkjes op de Social Media Kanalen. ‘Uit ervaring weten we dat de kaarten snel uitverkocht zijn, dus weer er op tijd bij!