CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jubileumweekend staat voor de deur!

Jubilerende CV de Metworst start het nieuwe jaar met een feestweekend!

Dat ze in Silvolde bij carnavalsvereniging ‘de Metworst’ dit jaar een jubileum vieren zal niemand zijn ontgaan. De feestelijkheden zijn in november, bij de pronkenpresentatie, begonnen en krijgen deze maand hun vervolg met een groots galaweekend. De organisatie wil het 55-jarig jubileum heel graag een feest laten zijn voor iedereen, en  wil daarin ook van betekenis zijn voor anderen. En daarom opent zaal ‘Het Molentje’ op vrijdagavond 18 januari haar deuren voor  ‘Carnaval met een G’. Cliënten en begeleiders van diverse instanties in de regio, waar mensen met een beperking ondersteund worden, zijn uitgenodigd om een feestelijke avond mee te maken.

Ras entertainer Ghijs de Bruin treedt op, DJ Jari draait naar ieders wens en natuurlijk is huis-dweilorkest ‘Band Met Worst’ er ook om er een knalfeest van te maken vol muziek, kleuren en gezelligheid.

Een dag later, op zaterdag 19 januari, zijn leden, sponsoren en overige genodigden welkom bij het galafeest ’55 The Golden Edition’. Niemand minder dan Frans Miggelbrink kijkt samen met de gasten terug op 55 jaar Metworst, een eerbetoon aan allen die zich zo geweldig voor de vereniging hebben ingezet.

En daarna krijgen de dansschoenen hun kans om zich te bewijzen want de voeten gaan beslist van de vloer met ‘Cherry & The Sugarstuds’. De organisatie houdt deze avond ook nog een ludieke veiling met mooie items. Het is duidelijk: in Silvolde hoeft de feestkleding na de decembermaanden nog zeker niet in de kast! De vereniging is dan ook erg dankbaar voor alle sponsoren die dit feestweekend mogelijk maken.

Speciaal voor het jubileum is er trouwens ook nog een lekker drankje gebrouwen. De ‘Likør 55’ zit in een miniflesje en er is, geheel naar het motto van Prins Casper Boegman en zijn Adjudant Wilberth Koenders: ‘Rood, Wit, Goud, hier wut feest gebouwd!’, ook een mooie likeur cadeauverpakking ‘Trio 55’ te verkrijgen.

Wilt u hier ook van genieten? Mail naar info@cvdemetworst.nl

Rood-wit-goud! Hier wut feest gebouwd