CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jouw stem telt! Laat je horen!

fallback image post metworst
Jouw stem telt in de karnavalskraker top 11 (of 22) die op vrijdag 20 februari 2009 te horen zal zijn op de radiozender Optimaal FM!

Jouw stem telt in de karnavalskraker top 11(of 22) die op vrijdag 20 februari 2009 te horen zal zijn op de radiozender Optimaal FM!

Traditiegetrouw is op de vrijdag voor de carnaval ruimte voor een radioprogramma wat geheel is gewijd aan het carnaval. Voor het eerst wil de verwantwoordelijke DJ Willem van de Veur de luisteraars in de gelegenheid stellen de "plee-liest" te beinvloeden. Een optimale kans om jouw favoriete carnavalsnummer weer eens terug op de radio terug te horen of de stemming te beïnvloeden door de actuele carnavalsnummers op de radio te krijgen!

Dit alles vindt plaats tijdens de uitzending van het radioprogramma "op eigen wijze" dat op elke werkdag van 11:00 tot 13:00 uur is te beluisteren op deze radiozender.

De redactie deed reeds een voorstel, even als diverse andere luisteraars en koos voor een hoog Metworstgehalte… Stemt u ook mee? Ons voorstel:

1. I’j kunt mien tralala door Makkie veur Ruud
2. Jubileumlied door c.v. de Metworst
3. Wat zullen wij drinken, skihutversie DJ Sam en Moos

Stuur bovenstaande lijst of uw favoriete nummer(s) naar willem@optimaal.fm