CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jos zut Abraham

fallback image post metworst

Nee, niet Jos Onstein en ook niet Jos Heutinck, want die bunt al lang vieftig. Ut is onze eigen…

Uut ’t dagboek van Prins Metwaldus de 49e en zien Adjudant:

Jos zut Abraham.

Nee, niet Jos Onstein en ook niet Jos Heutinck, want die bunt al vieftig. Ut is onze eigen Jos de Bakker den vieftig is geworden en wel op maondag vief december. Zo’n heugelijk feit ku’j natuurlijk niet zomaar veurbi’j laoten gaon. Dus wollen wi’j samen met Peter, onze veurzitter, en Jos, onze secretaris, naar anstaonde Abraham um alvast namens “CV de Metworst” de felicitaties oaver te brengen.

Jos krig un hand van de altied lachende Prins Metwaldus de 49e
Toch mosten d’r eerst nog andere belangrieke zaken gedaon worden. Wi’j mosten namelijk op de plaat gezet worden. Samen met de dansmarietjes, de raod van elf en het bestuur op weg naor “De Möl van Gerritsen”. Onze hof-plaatjesschieter Heiko was d’r maor mooi druk met. Ook willen wi’j, Bertus en ik, de dansgarde een geweldig compliment geven. Ze hebben zich fantastisch laoten fotograferen, ondanks de vieze koldigheid en ‘t betje reagen. Geweldig gedaon deerns!!!

Daornao konden wi’j eindelijk naor de bakkeri’j an de Ulftseweg gaon. Toen wi’j binnen kwamen, was de verassing dan ook groot bi’j Jos. Hi’j vond ut biezonder dat Prins en Adjudant speciaal veur um daor kwamen. Nao een paar mooie woorden van Prins Bertus en Adjudant Toon, werden wi’j uutgeneudigt op een lekkere bak koffie met een heerluk warm sauzijnenbreudje. En dat hef ons biezonder gesmaakt.

Jos van hieruut nogmaals namens Prins en Adjudant van harte gefeliciteerd en wi’j hoapen da’j d’r un prachtige dag van gemaakt hebt.

Was getekend,

Prins Metwaldus de 49e en zien Adjudant

Jos krig ook un hand van Adjudant Toon Kiek an! Un kado um nooit te vergeaten!