CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Joop ten Have ontvangt bijzondere onderscheiding

fallback image post metworst
De Nöt, Peerken en Leerken, carnevalist in hart en nieren, Silvoldenaar…
UPDATE

De Nöt, de helft van het duo Peerken en Leerken, carnevalist in hart en nieren, Silvoldenaar, een keerl met bijzondere verdiensten voor het Zillewoldse karnaval. Zo werd op vrijdagavond 12 februari 2010 Joop ten Have geïntroduceerd bij de zittingsavond van zustervereniging de Foekepot om daarna de onderscheiding te ontvangen de verdienste voor het groot-kruis.

Bij de zustervereniging is deze rasarties de tweede persoon die deze onderscheiding in ontvangst mocht nemen. "Een bijzondere", zo sprak voorzitter Berrie Helming op deze zittingsavond. Hij nam de staat van dienst door die deze Silvoldenaar te beurt viel.

{youtube}Pb1K_Uz8PlQ{/youtube}Bekijk hier de huldiging van deze rasartiest!
De Nöt, alias Joop ten Have, was ook veelvuldig te zien op de bühne van de Metworst. Niet alleen als tonprater maar uiteraard ook als de helft van het inmiddels legendarische Peerken en Leerken die met hun carnevalesk repertoire de landelijke hitlijst haalde. Joop ten Have is nog steeds actief in de Zillewoldse gemeenschap. Een van de vele activiteiten die deze Silvoldenaar momenteel nog vertolkt is de druk bezochte zangles op zorgcentrum de Schuylenburg. Onder het motto, stilzitten ku’j later altied nog, houd deze artiest de mensen nog altijd bezig!