CV de Metworst

Search
Close this search box.

Johnny winnaar potstoten

De laatste vrijdag van het jaar wordt bij CV De Metworst traditioneel afgesloten met potstoten. Op deze dag wordt er door de leden gestreden om het felbegeerde 111-delige servies.

De laatste vrijdag van het jaar wordt bij CV De Metworst traditioneel afgesloten met potstoten. Op deze dag wordt er door de leden gestreden om het felbegeerde 111-delige servies. Maar niet alleen om deze prijs werd gestreden, ruim 50 prijzen waren beschikbaar gesteld door de deelnemers. Dus dit betekende dat er 4 rondes fanatiek werd gepotstoot. Dit alles onder de vakkundige leiding van Gert-Jan en Jurgen. Zoals gezegd werd er gestreden in 4 rondes, waarbij de eerste ronde een heroïsche strijd opleverde tussen Metwaldus de 49ste en de 50ste. Waarbij uiteindelijk de 49ste er kleur an gaf door te winnen. In de tweede ronde gingen de Minister van Informatie en Johnny van Ree stoten om de overwinning. Waarbij Johnny deze avond voor de eerste maal aantoonde in bloedvorm te zijn. De derde ronde werd een prooi voor onze huidige adjudant Lars Tönis. Waarna de spanning in de zaal steeg. De nodige drankjes zorgden ervoor dat allen de sterksten en degene die niet konden biljarten, maar per ongeluk de bal goed raakten, over bleven.
Zo stonden o.a. Metwaldus de 49ste, de 50ste, de Minister van Informatie (die echt niet kan biljarten) en Johnny op het laatst nog met de keu in handen. De drie waren uiteindelijk niet opgewassen tegen de tegendraadse effectballen van Johnny. En zo ging hij na een zeer gezellige avond naar huis met het 111-delige servies. En konden de overigen zich klaar maken voor de volgende finale van BimBamPret.