CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jarige Metworst geeft receptie

CV De Metworst is jarig en houdt daarom een jubileumreceptie. Inmiddels hebben alle leden, (oud)-prinsen en adjudanten een uitnodiging …

CV De Metworst is jarig en houdt daarom een jubileumreceptie. Inmiddels hebben alle leden, (oud)-prinsen, (oud)-adjudanten en overige genodigden een uitnodiging ontvangen. Maar er zijn nog veel meer betrokken Metworsten uit het verleden. Dus mocht u op de één of andere manier betrokken zijn geweest bij CV De Metworst, hetzij als dansmarietje, raad van elf lid, of buutrredener en u hebt zin een gezellig avondje uit, meldt u dan nu aan voor de receptie via info@cvdemetworst.nl. Doe dit echter wel voor 15 december a.s.! De receptie belooft een gezellig avondje uit te worden.

Zoals u van De Metworst gewend bent, staat gezelligheid deze avond voorop. Naast de diverse sprekers zal er aandacht zijn voor het heden en verleden door middel van diverse buuts. De dansgardes zullen hun lenigheid vertonen en zal één en ander gezellig aan elkaar gedweild worden door De Kroezenh¢kers.