CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Invoering publieksprijs Zillewoldse optocht

Door de Zillewoldse straten trekt elk jaar op carnavalszondag weer de optocht. Van huis naar huis, van straat naar straat…

Door de Zillewoldse straten trekt elk jaar op carnavalszondag weer de optocht. Van huis naar huis, van straat naar straat wordt het gevoel van carnaval verspreid.

Om het publiek bij deze optocht te betrekken krijgt deze voor het komende carnaval mede een stem in de winnaar. Dit jaar doet namelijk de publieksprijs haar intrede.

Het publiek kan tijdens de optocht per sms stemmen welke deelnemer de publieksprijs 2006 in de wacht zal slepen. Iedereen die zich vóór 10 februari aanmeldt voor de optocht, krijgt een persoonlijk nummer toegewezen.


Een beeld uit de Zillewoldse optocht van 2004

Daarmee kan het publiek per SMS op je stemmen. Grote wagen, kleine wagen, loopgroep of individueel? Het maakt niet uit! Voor de publieksprijs komt iedereen in aanmerking.

Wil jij in 2006 ook je steentje bijdragen aan deze geweldige feeststoet? Meld je met je vereniging, straat of voetbalteam aan om mee te doen of versier met de hele buurt jouw straat, zodat het één groot carnavalsfeest wordt!

Doe je mee met de optocht en wil je in aanmerking komen voor de publieksprijs? Meld je dan nu aan bij de optochtcommissie of via info@jeugdcarnavalsilvolde.nl. Vermeld daarbij wel je naam, thema en e-mailadres. Voor verdere informatie omtrent deelname aan de optocht verwijzen wij naar de website van het Zillewoldse jeugdcarnaval.

Voor de route van dit jaar wordt het plattegrondje en de routebeschrijving in de Vastelaovondpos geplaatst. De bedoeling is dat er in even en oneven jaren een andere route gevolgd wordt. Volg daarom de publicaties om ieder jaar weer de juiste route te vernemen. De Vastelaovondpos valt in de Zillewoldse brievenbussen op zondag 19 februari 2006.

Bron: Jeugdcarnaval Silvolde