CV de Metworst

Search
Close this search box.

Inschrijving Zillewoldse zeskamp van start

fallback image post metworst

CV de Metworst organiseert dit jaar weer de Zillewoldse zeskamp! Lees hier meer info!

In mei 2008 vond er voor het eerst sinds zeer lange tijd weer een zeskamp plaats in Silvolde. Met uitzondering van het regenachtige weer was het een fantastisch evenement.

We hebben dan ook besloten in 2010 wederom een Silvoldse zeskamp te organiseren en wel op zaterdag 29 mei.

Zet deze datum vast in je agenda. Wat ons betreft wordt de zeskamp weer een traditie in Silvolde, zoals dat zo’n 20 jaar geleden ook was; een happening voor de gehele Silvoldse gemeenschap.

Het belooft een spektakel te worden met de nodige sportiviteit, hilariteit en sensatie. En natuurlijk spetterende en spectaculaire onderdelen, zoals de super-survivalbaan, de reuze tobbedansbaan, de rodeostier en een aantal spelonderdelen, die we nu nog niet verklappen. De openingsceremonie is om 17.30 uur. ’s Avonds treedt in ’t Molentje de Perfect Showband op.

Inschrijven

Vanaf heden is de inschrijving geopend. Vriendengroepen, buurt- en sportverenigingen, etc. Iedereen mag mee doen. Opgave kan via het volledig invullen van dit aanmeldformulier. Alleen inschrijvingen middels dit formulier worden in behandeling genomen.

Schrijf je snel in, want er is slechts ruimte voor 18 teams. De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier en sluit op uiterlijk 1 april.

Iedere teamsamenstelling (minimale leeftijd 16 jaar) is toegestaan. Enige restrictie is dat een team uit minimaal 8 personen dient te bestaan en maximaal uit 12. Deze aantallen zijn inclusief de joker, die natuurlijk niet mag ontbreken. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team.

Met vriendelijke groet,
organisatie Silvoldse Zeskamp
Maurice Scholten, Gerwin Vreeman, Jurgen Helming en Robbie Nas