CV de Metworst

Search
Close this search box.

Informatie over de kaartverkoop

Zomercarnaval komt eraan en wij hebben er ontzettend veel zin in. Achter de schermen zijn alle commissies ontzettend druk om er weer een prachtig feest van te maken. 

Pronkzittingen:
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni organiseren wij onze pronkzittingen voor Prins Metwaldus de 58e Sjoerd de Jong. De dansmarietjes, BMW en misschien zelf de Raad van Elf en Prins en adjudant zijn druk aan het oefenen om een mooie avond voor u neer te zetten. Met trots kunnen wij melden, dat er dit jaar grote buutreedners op het podium staan. Artiesten die in februari niet naar Zillewold kunnen komen, maar nu Brabant verlaten om op ons podium op te treden. Daar wilt u natuurlijk bij zijn! Voor deze Pronkzittingen in juni hebt u, net zoals u gewend bent van de tradionele Pronkzittingen in februari, kaarten nodig! En de kaartverkoop voor de Pronkzittingen in juni zal op dezelfde manier gaan plaatsvinden.

Kaartverkoop Pronkzittingen:
Op vrijdagavond 6 mei om 19.00 uur gaat de kaartverkoop voor de Pronkzittingen van C.V. de Metworst van start. Leden kunnen tussen 19.00 uur en 20.30 uur kosteloos hun kaart ophalen, daarna gaan de kaarten vrij in de verkoop. Er kan één kaart per lid gehaald worden voor de pronkzitting van de vrijdagavond of de zaterdagavond. U kunt uw eigen kaart ophalen, plus maximaal 4 kaarten voor andere leden die deze avond niet kunnen. Sponsoren hebben recht op 2 kaarten. 

Zomercarnaval:
Op zaterdag 11 juni willen wij u vragen uw huis te versieren. Die dag trekken de Hoogheden van alle verenigingen weer door de straten om te aanschouwen hoe feestelijk Silvolde zich heeft opgetuigd. 

Die avond wordt er door de drie verenigingen een groot feest georganiseerd met de band Jetset, DJ Vakman Johnny en Otto Wunderbar! Leden hebben een mail ontvangen met hierin informatie hoe zij in de voorverkoop kaarten kunnen reserveren. Deze kaarten kunnen ook vrijdag 6 mei worden betaald en opgehaald. Kaarten gaan zeer binnenkort ook in de verkoop bij de Welkoop, ’t Molentje, het Centrum en het Creatieplein. Ook hiervoor geldt op=op en weg=pech. Voor het feest op zondag 12 juni, na de optocht, zijn geen kaarten nodig!

CV de Metworst… Ut lup altied weer uut!