CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

In volle vaart op de pronkzittingen af!

fallback image post metworst

Over twee weken is het zover, twee grandioze pronkzittingen bij De Metworst. We proberen er elk jaar weer iets aparts van te maken tijdens deze zittingen.

De kroezenhokers staan garant voor sfeer!

Over twee weken is het zover, twee grandioze pronkzittingen bij De Metworst. We proberen er elk jaar weer iets aparts van te maken tijdens deze zittingen. Iets aparts wordt het dit jaar zeer zeker. Als lid van de programmacommissie heb ik inmiddels een goed beeld van wat er op 5 en 6 februari op de bühne wordt gebracht bij ’t Mölleke. Wederom zitten er zeer verassende en vernieuwende acts tussen en het zal moeilijk worden om de hele avond stilletjes op de stoel te blijven zitten.

Ik wil al onze eigen artiesten die deze weken druk zijn met het uitschrijven en uitwerken van de teksten, instuderen van de liedjes en dansjes veel succes wensen.

Bremske schitterde afgelopen jaar als nooit tevoren
Zal Tina Lady dit jaar ook komen, of zal ze plaats moete maken voor een ander Wief uut het Oosten?

In de aanloop naar deze buutavonden zijn er twee nieuwe karnavalskrakers uitgebracht en beide nummer zullen uiteraard live ten gehore worden gebracht tijdens de pronkzittingen. Heerlijk meezingen met het lied van Makkie veur Ruud “Wat maak i-j mien dan now” of met Prins en Adjudanten en hun perfect gekozen karnavalsslager “Als wij gaan, dan gaan wij met z’n allen “ Beide zijn heerlijke meezingers en zullen in de weken voorafgaande aan de pronkzittingen zeer regelmatig te horen zijn bij Optimaal FM of in de Zillewoldse kroegen…

Nog even terug komen op de pronkzitting. Dit jaar hanteren we wederom een dresscode en uiteraard bestaat deze uit onze eigen clubkleuren rood / wit. Afgelopen jaren werkte deze dresscode uitermate sfeerverhogend. Kortom publiek en artiesten iedereen is er klaar voor om er met z’n allen een grandioos en sfeervol weekend van te maken.

Hartelijke groet,

Ibe Bongers
Voorzitter CV “De Metworst”

En hoe zal dit jaar het Bestuur het podium betreden?