CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

In memoriam: Toon Bouwmeister

In Memoriam: Toon Bouwmeister

Afgelopen dinsdag ontvingen wij het droevige bericht dat Toon Bouwmeister, geheel onverwacht, van ons is heengegaan. Toon is in het jaar 2011-2012 als adjudant van Metwaldus de 49ste Bertus Hogeweide bij de Metworst betrokken geraakt. Zij gingen dat jaar voorop in de polonaise onder het motto: Een joar as gin ander. Menige keren schalde het nummer "de Ober" dit carnavalsjaar door de Zillewoldse kroegen want we herkenden Toon voorheen vooral in zwarte broek, witte blouse en zwarte gilet met een blad vol koude drankjes. Volop genoten de heren dat jaar van een onvergetelijke tijd als hoogheden van de Metworst.

Eenmaal bij de vereniging betrokken hebben we Toon leren kennen als een persoon die zich volop gaf voor de vereniging. Hij werd daarom al snel benoemd als voorzitter van de X-waldussen (oud prinsen van de Metworst). 5 jaar lang heeft Toon deze groep aangevoerd en mooie initiatieven en spectaculaire acties zijn er in deze periode uitgevoerd. Helaas moest Toon vorig jaar om gezondheidsredenen zijn taak als voorzitter neerleggen en het stokje overdragen aan Julius Reesing. 

Met het overlijden van Toon hebben we een fijn persoon en vrijwilliger van de Metworst verloren. Veel te jong is hij van ons heengegaan, Toon mocht slecht 61 jaar oud worden.

We wensen familie, vrienden en kennissen van Toon heel veel sterkte toe voor deze moeilijke periode.