CV de Metworst

Search
Close this search box.

Ideeën opdoen…

fallback image post metworst

Dat de kwaliteit bij de (pronken)presentatie de laatste jaren hoog is dat willen ze graag weten bij De Metworst.

Metwaldus en ijn rechterhand op bezoek bij Youp

Dat de kwaliteit bij de (pronken)presentatie de laatste jaren hoog is dat willen ze graag weten bij De Metworst. Tot in de laatste details wordt alles uitgewerkt om de Zillewoldse gemeenschap een prachtfeest te kunnen aanbieden. Dit alles ondervonden Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten afgelopen jaar ook. Daarom willen zij ook met een spetterend slotakkoord komen op zaterdag 14 november a.s. tijdens hun afscheid bij de pronkenpresentatie. Om wat ideeën op te doen schreven Metwaldus de 46ste en zijn rechtehand zich in voor kaartjes van Youp van ’t Hek. Hij deed in zijn theatertour ook Ulft aan en vond het ook maar wat mooi om enkele hoogheden in de zaal te hebben.

Metwaldus en ijn rechterhand op bezoek bij Youp
ff cultuur proeven

Daar waar velen teleurgesteld waren dat ze geen kaart konden krijgen zaten onze hoogheden op rij 2 middenin. Tja wat wil je dan ook als je je inschrijft onder "Metwaldus de 46ste" en "De rechterhand van Metwaldus de 46ste". Wilt u \weten wat een avondje "cultuursnuuven" heeft opgebracht kom dan op 14 november a.s. naar de pronkenpresentatie. Uiteraard is de entree gratis. De Kroezenhokers beginnen om 20.00 uur te blazen op hun instrumenten en voorzitter Ibe trapt officieel om 20.11 uur af. Dit alles natuurlijk in onze vertrouwde residentie ’t Molentje. Want wat goed is hoeft niet te veranderen.

Oh ja. U wilt natuurlijk nog ff weten waar de linkerhand in de tussentijd uithing… Tja, zoals vorig jaar tijdens de pronkenpresentatie al bekend werd gemaakt houdt skippy van duiken. Dus hij is naar een subtropisch zwembad ergens in Nederland gestuurd om onder water ideeën op te doen. Dat belooft nog wat…