CV de Metworst

Search
Close this search box.

Huizen van de hoogheden zijn versierd!

Want aan de Wezelhof, daar wonen de hoogheden van dit jaar. Transport technisch gezien een ideale situatie, alle benodigde spullen op de wagen van Marcel en dit keer dus maar naar 1 locatie om 2 huizen te versieren. Op de Wezelhof aangekomen stond manlief Bas Roes ons al op te wachten in de lekker verwarmde carport. Bas, zelf lid van de raad van 11 en normaal gesproken niet beroerd om de handen uit de mouwen te steken, liet het vanavond even allemaal gebeuren. Onder toeziend oog van de hoogheden zelf werden de versierselen in de voortuinen aangebracht en de slingers opgehangen.

Toen Metwaldus en haar adjudant de goedkeuring hadden gegeven had Jelle, de man van Sandra, nog een spetterende verassing in petto, een mooi potje vuurwerk werd er aangestoken en nadat we hiervan genoten hadden zijn we de carport in gegaan om gezellig een paar drankjes te nuttigen. Ook de wagenbouwers,
die iets waren verlaat door een bezoekje van Wim Veenhuizen, schoven aan en het versieren werd tot in de late uurtjes voortgezet.

Uiteraard zijn er foto’s gemaakt op deze avond, deze zijn te vinden via de volgende Link