CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Housewarmingparty Bert en Lia Luiten

fallback image post metworst
Raad van Elflid Bert Luiten en zijn vrouw Lia hebben de afgelopen 2 jaar niet stilgezeten. Hard hebben ze gewerkt om een prachtige nieuwe woning te bouwen.

Raad van Elflid Bert Luiten en zijn vrouw Lia hebben de afgelopen 2 jaar niet stilgezeten. Hard hebben ze gewerkt om een prachtige nieuwe woning te bouwen. Vorig jaar werd het hoogste punt van hun nieuwe stulpje bereikt, en dus werden er prachtige meibomen geplaatst. Uiteraard ook door CV De Metworst. Zaterdag 23 augustus gaven Bert en Lia dan ook een geweldige housewarmingparty. Niet alleen voor CV de Metworst, nee, Bert en Lia pakten flink uit. Familie, vrienden en de buurt waren uiteraard ook uitgenodigd. Ff een tent plaatsen, bar d’r in, banken en praattafels en een geluidsinstallatie, kosten noch moeite werden gespaard.

Ook de buurt had een eigen tafel...
DJ Fiesto?

Zelfs DJ Vossers, een telg uit het roemruchte geslacht van Metwaldus de 43ste, was ingehuurd om de geluidsinstallatie te bedienen. ’t Molentje verzorgde een koud en warm buffet. Nee alle ingredienten waren aanwezig om er een prachtig feest van te maken. Hetgeen ook prima gelukt is. Een ruim opgezet feest, voor een ruim opgezet huis, dat moet gezegd worden. Zowel in vloeroppervlak als hoogte. Modern en praktisch geoutilleerd, fraai afgewerkt, zijn kort samengevat enkele termen die gebezigd werden tijdens de rondleiding vooraf aan het feest. En met drie toiletten in huis is er zelfs gedacht aan het huidige motto van Metwaldus: al ut goeie kump in drieën!

Tijdens het feest was het alvast een gezellig bijpraten na genoten vakanties en de eerste bespiegelingen over het aankomende karnavalsseizoen gingen al over tafel.Evenals de smakelijk gemarineerde kippevleugeltjes en pittige gehaktballetjes van het buffet.Ook de speelse hond van Bert en Lia liet zich het buffet goed smaken om daarna weer een slachtoffer te vinden voor het weggooien van zijn stok. Ook buiten was het goed toeven bij de door Bert zelfgefabriceerde houtkachel. Een mooi moment voor Big Bob en Little Bob voor een discussie: "wat gaon wi’j dit jaor bouwen?" Kortom, het was een gezellig feest, geheel in de vertrouwde Kroezenhoekse Metworstsfeer. Familie Luiten, van harte gefeliciteerd met de prachtige nieuwe woning. Het is jullie van harte gegunt.

De hond doet vast de afwas...

Huis bouwen, houtkachel lassen, bier tappen, bij Bert kump al het goeie in drieen!

Openen van het buffet, Leo staat vooraan...

Big Bob en Little Bos, mijmerend bij het vuur... wat gaon wi'j dit jaor bouwen?

Niek gaat nog maar eens wat biertjes tappen...

Adjudant Bas laat het zich nog ff goed smaken voordat de kleine komt...