CV de Metworst

Search
Close this search box.

Hoogheden bezoeken de wagenbouwers

Hoogheden bezoeken de wagenbouwers

Gisterenavond kwamen de hoogheden op bezoek bij de wagenbouwers.
Prins Silvius met adjudant Lars vertegenwoordigden de Foekepot en adjudanten Nick en Betroy kwamen namens de Metworst een kijkje nemen. Prins Metwaldus had belangrijke zaken in Wenen te regelen (ook daar viert men vanaf heden carnaval heb ik vernomen……..).

Na een uitvoerige inspectie van onze wagen zat de stemming er snel goed in. Gezamelijk werd de traditionele frikandel gegeten. Deze werd heerlijk weggespoeld door de natte traktatie die de bezoekers hadden meegebracht. Na de staande receptie werd er besloten om toch nog even rustig te gaan zitten in het ketelhok. Volgens de hoogheden hadden ze nog 2 bezoeken gepland, maar ondanks het drukke programma hadden ze toch tijd om een paar uurtjes te blijven. (sorry Sponskes en Moatjes dat we jullie hebben laten wachten 😉 ).

Onder aanvoering van adjudant Nick werd er flink gelachen, maar rond 22.45 uur werd de jas toch maar aangedaan ("toch nog maar eentje met de jas aan werd er gedronken") en vertrokken de mannen richting Wieken waar de Sponskes bouwen.

Mannen bedankt voor de gezellige avond!