CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hike viert 11-jarig jubileum bij De Metworst!

fallback image post metworst

Zaterdag 21 februari a.s. is het weer HI-Karnaval bij de Metworst. Naast het feit dat het karnaval is, vieren de heren van HIKE

Zaterdag 21 februari a.s. is het weer HI-Karnaval bij de Metworst. Naast het feit dat het karnaval is, vieren de heren van HIKE dit jaar hun 11- jarig bestaan én hebben ze een nieuwe drummer. Dus redenen genoeg om groots uit te pakken en er een knallend feest van de maken. Wie denkt dat het deze avond alleen maar hossen wordt, heeft het mis. Tijdens het Hi-Karnaval bij De Metworst zal de band hun vertrouwde repertoire spelen, afgewisseld met lekkere feestnummers met als resultaat een feestend publiek. Wie met karnaval wil feesten, is hiervoor bij de Metworst aan het juiste adres!

Dit is de enige carnavalsvereniging in de regio die al jaren een feestavond organiseert voor jongeren. Dus zin in eens iets anders dan de wekelijkse zaterdagavond in de discotheek? Kom dan naar het HI-Karnaval op 21 februari bij ’t Molentje.
Om teleurstellingen te voorkomen, is het aan te raden om al in de voorverkoop een entreekaart (€ 6,- p.st.) te kopen, want VOL=VOL. De kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Molentje of Welkoop De Olde Bond in Silvolde.
Meer info over Hike, klik hier