CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hike en Millennium Showband op het podium bij De Metworst

fallback image post metworst

Carnavalsvereniging De Metworst uit Silvolde is er ook dit jaar weer in geslaagd om 2 toppers van live bands te contracteren…

Carnavalsvereniging De Metworst uit Silvolde is er ook dit jaar weer in geslaagd om 2 toppers van live bands te contracteren voor het carnaval. Op zaterdag 02 februari is de aftrap met dé feestband van de regio Hike.

Reeds jaren staan deze heren garant voor een portie gezelligheid op de zaterdagavond bij De Metworst. Tijdens de jaarlijkse feestavond zullen de bandleden de zaal in gaan om lekker te feesten en hossen met de carnavalvierende menigte. Ze voeren met de nodige humor showtjes op, laten mensen zingen; kortom alles wordt uit de kast gehaald om de tent op z’n kop te zetten!

Dit alles gebeurt in zaal ’t Mölleke, de residentie van De Metworst. Prins Metwaldus de 45ste en zijn adjudanten Bas en Gerwin voorspellen nu al dat het een feest zal worden onder het motto: “al ut goeie kump in drieën!”.

Tussen de sets van HIKE door zullen er weer enkele snelle après-ski klanken de zaal in worden gegooid om de feestvreugde nog meer te vergroten. De entree bedraagt slechts € 6,-. Het is aan te raden voor deze avond al in de voorverkoop een kaart te kopen. Dit kun je doen bij ‘t Mölleke of Welkoop-De Olde Bond.


Hike staat garant voor party

Op de zondagmiddag is het de beurt aan de Millennium Showband.

Vijf zeer enthousiaste en gemotiveerde muzikanten die op iedere locatie samen met het publiek er één groot feest van maken. Dus gezelligheid staat ook bij deze band voorop.

Op de zondagmiddag carnaval vieren met de hele familie dat is iets wat De Metworst hoog in haar vaandel heeft staan.

Gezellig met z’n allen dansen en polonaise lopen. Dit kan op de zondagmiddag bij zaal ’t Mölleke in Silvolde. Graag nodigen Prins Metwaldus de 45ste en zijn adjudanten Bas en Gerwin iedereen uit om na afloop van de grote optocht door Zillewold bij te komen en door te zakken in een gemoedelijke sfeer.


Milennium Showband staat garant voor party op de zondagmiddag

Speciaal voor de kinderen is een klein danspodium neergezet, zodat ook zij ongestoord kunnen swingen op feestmuziek. Om te zorgen dat iedereen van het familiecarnaval kan genieten is de entree gratis. Naast het lessen van de dorst kun je ook je honger stillen; de “Moes met worst” én friet staan klaar.

Op de maandagmorgen wordt er om 11.11 uur een champagnebrunch georganiseerd. Zo kan iedere carnavalist met een goed gevulde maag aan de dag te beginnen. Dit is ook belangrijk, want aansluitend speelt de Millennium Showband weer de pannen van het dak. Vanaf 13.00 uur spelen de heren weer lekkere stevige feestmuziek tot 17.00 uur. De entree voor de champagnebrunch en de Millennium Showband samen bedraagt € 12,50. Mocht u alleen de champagnebrunch willen bezoeken dan ontvangt bij vertrek direct na de brunch uw entreegeld voor het middagprogramma retour.

Onder het motto: Al ut goeie kump in drieën wordt het feest bij De Metworst met 3 dagen lang live muziek. Waar vind je dat nog?