CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hi-Karnaval bij ’t Molentje!

fallback image post metworst

Op zaterdag 13 februari speelt dé feestband van de regio: HIKE! Er is dit jaar weer reden voor een extra feestje, de heren van HIKE staan namelijk voor het 10e jaar op het podium bij De Metworst.

Op zaterdag 13 februari speelt dé feestband van de regio: HIKE! Er is dit jaar weer reden voor een extra feestje, de heren van HIKE staan namelijk voor het 10e jaar op het podium bij De Metworst. Dus redenen genoeg om groots uit te pakken en er een knallend feest van de maken. Wie denkt dat het deze avond alleen maar hossen wordt, heeft het mis. Tijdens het Hi-Karnaval bij de Metworst zal de band hun vertrouwde repertoire spelen, afgewisseld met lekkere feestnummers met als resultaat een feestend publiek.

Heiko en Marlies
De man achter de Zillewoldse karnavalseditie van De IJsselstreek Vizier

Wie met karnaval wil feesten, is hiervoor bij De Metworst aan het juiste adres. Dit is de enige carnavalsvereniging in de regio die al jaren een feestavond organiseert voor jongeren. De entree voor Hi-Karnaval bedraagt slechts € 6,-. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Welkoop in Silvolde en ’s avonds aan de kassa. Wees er op tijd bij, want wie herinnert zich niet de gezellige feestavond afgelopen jaar, waarbij de zaal stampend vol zat! Daarbij het feit dat Hike zelf ook een nieuwe karnavalskraker heeft opgenomen wordt het zeker weer een groot feest!

{flv}flash20092010/hike/MOV03839{/flv}Hike vorig jaar tijdens het Hi-Karnaval