CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het Molentje geeft leuke feestjes

Dat cafe/restaurant/zalencentrum ’t Molentje leuke feestjes kan geven wisten we al…

Dat Cafe/restaurant/zalencentrum ’t Molentje leuke feestjes kan geven wisten we al. Echter Ed, Gerwin en Jennifer vonden het nodig dit nogmaals te bewijzen. Gerwin had vrijdag zijn laatste werkdag bij zijn oude werkgever en kan zich nu voor de volle 100% richten op zijn werkzaamheden bij ’t Molentje. Tevens zijn Ed, Gerwin en Jennifer sinds 1 januari 2009 volledig partners en zij wilden dit graag vieren samen met hun klanten om hen te bedanken voor hun steun de afgelopen jaren. Ze hadden flink uitgepakt met een zanger/dj en het feest was bruisend vanaf het begin.

Volle bak in het Molentje
Ed pompt en pompt en pompt...

De Opblaosband gooide ook nog ff flink de beuk d’r in en wisten het feestgedruis nog extra cachet te geven met enkele swingende dweilnummers. En terwijl zij de plafondplaten uit het dak blaasden, moesten Ed, Gerwin en Jennifer enkele megagrote ballonnen opblazen met een fietsenpomp. En dat was nog net zo gemakkelijk als het eruit ziet, gezien de rood aangelopen gezichten. Het opblazen moest net zo lang doorgaan tot de ballonnen zouden ploffen, hetgeen bij het aanwezige publiek angstige gezichten en dichtgestopte oren tot gevolg had. Maar gelukkig hebben de tere trommelvliesjes geen schade opgelopen en kon men daarna weer volop luisteren naar de ingehuurde zanger.

het feest ging tot in de kleine uurtjes door en toen tenslotte de laatste Metworsten het pand ietwat wankelend verlieten meende een van de late vogels een duik in de bult zand te moeten maken welke door enkele stamgasten heel attent midden op de parkeerplaats was gestort. Echter, de duikende Metworsterin had even geen rekening gehouden met enkele graden vorst, waardoor de landing iets harder uitviel dan de bedoeling was. PR functionaris probeerde de puinhoop nog te redden door ietwat prematuur de neergestorte Metworsterin te begraven, maar zag gelukkig op tijd zijn vergissing in.
Ed, Gerwin en Jennifer: bedankt voor het prachtige feest, we hebben genoten!

Ook Jen was aan de beurt met het opblazen...

Dat geet zeer doen....

Als vanouds...

Ingraven die handel...

Zo doe je dat dus...