CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het laatste Zillwoldse caravalsnieuws binnen handbereik

fallback image post metworst

Het allerlaatste Zillewoldse carnavalsnieuws altijd binnen handbereik! Vanaf nu is die mogelijkheid aanwezig! Lees hier hoe je dit kunt realiseren!

Het allerlaatste Zillewoldse carnavalsnieuws altijd binnen handbereik! Vanaf nu is die mogelijkheid aanwezig en wel via de website van Karnavalsvereniging de Metworst!

De tegenwoordige technieken op internet staan voor een ieder open. Ook de website van onze vereniging gaat met deze technieken mee. Vanaf vandaag, nu de site weer normaal draait vanaf het enige echte domein, kunt u middels een nieuwsfeed, ook wel RSS genoemd, zich abboneren op het laatste nieuws dat op deze website wordt gepubliceerd.

Feeds, of ook wel RSS? Wat zijn dat? Het antwoord hierop is simpel! Feeds zijn op zijn simpel gezegd regels die je kunt importeren in zogenaamde feedreaders. Deze zoeken voor de internetbezoeker dat nieuws op waar zij zich op geabonneerd hebben. De feedreaders zijn populair en geven aan u een melding zodra er nieuwe artikelen op een site geïnstalleerd. Nieuwsfeeds of ook wel RSS genoemd, wordt veel toegepast bij websites die frequent worden bijgewerkt, nieuwssites, community sites en weblogs. Zo ook heeft de website van Karnavalsvereniging de Metworst deze faciliteit nu binnen handbereik.

Een goed werkende en gratis feedreader kunt u hier downloaden. De nieuwsfeed die u dient te installeren in het programma kunt u vindt u hier

https://www.cvdemetworst.nl/index.php?option=com_rd_rss&id=2

Meer informatie omtrent nieuwsreaders en soortgelijke informatie kunt u hier vinden