CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het is zover! Beleef het mee!

Het is zover! We gaan het zien! Gaat u ook de primeur live meebeleven?

Het is zover. Zaterdag 14 november 2009 gaat ons Zillewold weer een primeur beleven! Dan namelijk zal iedereen weten wie Prins Metwaldus de 47e is!

Maar zo makkelijk is het allemaal niet om uitverkozen te worden tot Metwaldus, je moet over héél wat capaciteiten beschikken om deze rol met verve te kunnen uitvoeren.

Maar alvorens we dit bekend gaan maken staat deze pronkenpresentatie ook in het teken van afscheid. Afscheid van Prins Metwaldus de 46e. en zijn adjudanten Peter en Rene. Bart Holthausen en gevolg nemen namelijk op deze avond afscheid van een enerverend jaar carnaval. Op de site kunnen jullie allemaal nog eens rustig informatie tot je nemen. Wellicht leidt dit voor de pronkenpresentatie nog tot een leuke anekdote die je aldaar aan je buurman of buurvrouw zou kunnen doorgeven. Kijk daarom eens hier voor al het nieuws van het afgelopen carnavalsjaar waarvoor alle hoofdrolspelers in het afgelopen carnavalsjaar tekenden!

 

Over anekdotes gesproken. Ook deze zullen er op de pronkenpresentatie weer te beleven zijn. Spektakel waarover je nog lang zou kunnen napraten. Op deze avond treden er weer tal van artiesten op om u weer te trakteren op een avondje Metworst. Ik zou zeggen kom en wees erbij deze avond en leun maar eens lekker achterover op wat deze avond brengen zal. Ik begroet u hoogst persoonlijk op deze avond welkom!

Een driewerf alaaf!

Ibe Bongers
Voorzitte CV de Metworst