CV de Metworst

Search
Close this search box.

Het grote Metworst eindejaarspotstoot evenement

Op vrijdag 18 december zal weer het grote Metworst eindejaarspotstoot evenement plaatsvinden…

Op vrijdag 18 december zal weer het grote Metworst eindejaarspotstoot evenement plaatsvinden. Wat vroeger dan normaliter het geval is, maar daar zijn de wat ongunstig uitvallende feestdagen debet aan. Of juist gunstig, de tijd zal het leren.
Zoals inmiddels bekend, is het de bedoeling dat de deelnemers zelf hun berging en/of kerstpakket (mits al ontvangen) aan een kritische blik onderwerpen om op deze manier aan weer prachtige prijzen te komen. Een klauwhamer met 4 vingers? Een mooie Tatjana kalender uit de vorige eeuw om naast Patries te hangen op het toilet?
Zal Jos dit jaar wel een mooie prijs winnen...
Dit jaar weer prachtige prijzen...wie zal het zeggen Het maakt de gemiddelde Metworst niet uit, als er maar om gebiljart kan worden.
Ook is er een Metworst die de hoop heeft geuit dat er een kolf-apparaat tussen de prijzen zit gezien de hoogzwangere status van zijn ega. Of het is een kolfje voor eigen hand, dat is de redactie niet geheel duidelijk…
Hoofdprijs is natuurlijk weer het enkele jaren geleden door Metwaldus de 45ste ingebrachte fraaie en luxe kerstservies. Al vanaf het eerste moment een gewild artikel en elk jaar ook voorzien van handtekening door de dan regerende Metwaldus. Het is inmiddels dan ook een echt verzamelobject geworden, ook al omdat het aantal delen van het servies met de jaren stijgt.

Winnaars van het servies vorig jaar, Roger en Annemarie zullen met pijn in het hart afscheid nemen van dit waardevolle setje.
Uiteraard zullen Prins Metwaldus de 47ste en zijn Adjudanten Niek en Dennis ook hun mannetje staan en onder het motto "Vaak bu’j te bang" met gewiekste ballen de nodige tegenstanders in de luren leggen.
En mocht u echt niet kunnen biljarten, er is ook nog een dartbaan. U ziet: voor elk wat wils maar bovenal zullen humor en vermaak de boventoon voeren.

Locatie: uiteraard onze residentie ’t Molentje.
Tijdstip: de afstoot door Metwaldus de 47ste is om 21.30 uur.
U bent allen van harte welkom!
Tot vrijdag 18 december bij ’t Molentje!

Het veelbesproken fraaie kerstservies...

Ook aan de biljart analfabeten is gedacht...

Ook Wim stoot nog graag een balletje...