CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het feestgedruis barst los!

fallback image post metworst

Alle voorbereidingen zijn achter de rug en de komende dagen storten we ons (eindelijk) met z’n allen in het gezellige feestgedruis…

Alle voorbereidingen zijn achter de rug en de komende dagen storten we ons (eindelijk) met z’n allen in het gezellige feestgedruis. Want het motto van Prins Metwaldus de 45ste is dit jaar zeker op zijn plaats!

Al het goeie kump in drieën want dit weekeinde is het drie dagen feest in de residentie van de Metworst. Stond ’t Mölleke het afgelopen weekend tijdens de pronkzittingen nog helemaal vol met lange tafels en stoelen, dit weekend zal er aanmerkelijk minder meubilair aanwezig zijn om ruimte te maken voor u als karnavalsvierder nummer één.

Ook dit jaar heeft de Metworst weer alles uit de kast gehaald dat garant staat voor een fantastisch en gezellig karnavalsfeest. In de komende dagen gaan we knallen en swingen bij De Metworst of wel lekker met z’n allen een gezellig feestje bouwen.

Natuurlijk hebben we ook voor komend weekeinde als vereniging onze nek uitgestoken door voor alle drie karnavalsdagen topbands te contracteren. Hiermee hopen we voor de toekomst de kwaliteit nog verder op te schroeven.

Op de zaterdag staat Hike op de bühne, inmiddels kun je wel spreken van ons vaste huisorkest op karnavals zaterdag! Hi-karnaval op zaterdag een formule welke al een aantal jaren garant staat voor een knalparty, polonaise en veel plezier. En zeker vermeldingswaardig; nog de enige karnavalsfeestavond in de nabije omgeving van Zillewold op de zaterdagavond!

Voor de zondag en de maandag doen we er nog een schepje bovenop met de Millennium Showband. Deze formatie heeft feest hoog in het vaandel staan en zal op beide dagen ongetwijfeld voor véél sfeer en gezelligheid gaan zorgen.

Als ingrediënten voor een super karnaval bij De Metworst zullen alle dagen aanwezig zijn: onze hartstikke enthousiaste Prins en zijn Adjudanten, onze swingende raad van Elf leden, 16 mooie en gezellige dansmarietjes, een zingend bestuur, een schitterend versierde zaal, lekkere drankjes en topbands en mogelijk ook nog topacts en dat allemaal in en uit ons Zillewold!

Last but not least zullen jullie aanwezig zijn, jullie allemaal als karnavalisten. Het beloofd wat en ik kan zeggen, "ik heb d’r zin an!" Want al het goeie kump dit weekeinde in drieën bij zaal het Molentje!

Ik hoop u te mogen begroeten bij onze residentie ’t Molentje! "Be there !”