CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Helemaal Hollands bij de Metworst

fallback image post metworst

Helemaal Hollands doet op karnavalsmaandag Zillewold aan voor een feestje!

Met de Karnaval in aantocht gaan we zo langzamerhand wat meer aandacht scheppen voor het programma. Want in de residentie is het tijdens de pronkzittings- en karnavalsdagen uiteraard feest!

De Metworst heeft samen met ’t Molentje weer een programma in elkaar gezet met voor een ieder wat wils. Zo is er op de maandagmiddag weer een Perfect party gepland, of wel de Malle Metworst Maandag bi-j De Metworst. Op deze dag kunt u hossen, polonaise lopen, swingen, dansen, meezingen, verzin het maar op de klanken van de Perfect Showband de partyband bij uitstek!

Als klap op de vuurpijl komt het landelijk bekende feestduo "Helemaal Hollands" naar ons pitoreske dörpsken Zillwold om daar samen met jullie een party van jewelste te houden.  Zing met hun mee met de nummers "omdat ie zo mooi is", "de ober" en nog meer van deze lekkere meezingliedjes.

Carlo en Leo zijn in 1999 begonnen in de Hennie Huisman Soundmixshow.Nadat ze eerst onder de naam Move-it met “I SAVE THE DAY” een hit hebben gescoord besluiten ze eind 2005 over te stappen op het Hollandse lied. Dit is het begin van Helemaal Hollands.Na 2 albums, tal van singles en een succesvol medley-album, zijn de mannen niet meer weg te denken uit het nederlandstalige circuit.

{youtube}m_E-6Q3JAyM|300|248|1{/youtube} Zing mee met het lied omdat ie zo mooi is {youtube}Mua67C7kSS8|300|248|1{/youtube} Waar is dat feestje? Bi-j de Metworst natuurlijk!
Was je van plan om te gaan werken? Niet doen! Gewoon komen en meezingen en feesten samen met al die anderen die deze datum al in hun agenda hebben gereserveerd!

Hou het programma in de gaten en volg ons en de aankondigingen omtrent het programma via deze site, twitter of via facebook!