CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heerlijke knakworsten!

fallback image post metworst

Afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse dag van het Platteland bij de Welkoop mocht De Metworst natuurlijk niet ontbreken met een kraam.

De Metworstkraom

Afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse dag van het Platteland bij de Welkoop mocht De Metworst natuurlijk niet ontbreken met een kraam.

Dit maal verkocht Gert Jan samen met een aantal dansmarietjes overheerlijke knakworsten en broodjes boerenkip. Beide producten waren overheerlijk bereid en vonden gretig aftrek bij de bezoekers. Onze adjudant Dennis had zelfs zo’n trek in de knakworsten dat hij al bezit nam van het broodje en daarmee de De Minister van Informatie saboteerde bij het maken van een mooie reclamefoto.

}Adjudant Dennis laat zich de knakworsten goed smaken
Het gezellige Ja, want een reclamefoto moest er nog wel even gemaakt worden, want de broodjes knakworst waren mede mogelijk gemaakt door Struik knakworsten. De meeste bezoekers van de pronkzittingen kennen ze al. De worstenkeerls, oftewel de 3 mannen in hawaii-outfit die altijd een grote slabak met worsten bij zich hebben. Het was nu dan wel geen pronkzitting, maar zaterdag hadden ze voor de heerlijke Struik knakworsten gezorgd. Nogmaals dank, ze vielen in goede smaak.

ff reclame maken ...

en nog een beetje extra mosterd erop. Eet smakelijk! De verkoopsters