CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heb jij een leuk feest gehad?

fallback image post metworst

Onze vereniging is genomineerd als leukste vereniging van Nederland! Een verkiezing waar we graag aan meedoen. Want iedere stem op CV De Metworst levert ook € 0,05 op voor Kika. Dit wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren van dit evenement.

Inmiddels is de eerste tussenstand voor het vervolg van de competitie gepubliceerd. En wat blijkt? De Metworst is gerangschikt bij de top drie van de leukste verenigingen van onze provincie! Maar natuurlijk willen we best een plekje op de ranglijst stijgen. Hiervoor moet er nog wel het eea gebeuren want daarvoor zijn uiteraard de nodige stemmen nodig. Dus, als jij de Metworst steunt maar nog geen stem hebt uitgebracht, doe dit dan nu! 

Waarom op De Metworst stemmen? De Metworst zorgt al bij 50 jaar voor volop vertier voor de gehele Zillewoldse gemeenschap. En om iedereen te kunnen laten genieten zijn bij De Metworst vele activiteiten gratis. Wat te denken van aankomende zaterdag; de Pronkenpresentatie. Een avondvullend programma met buut, dans en zang. Maar ook de zondag en maandag met karnaval. De Perfect Showband op het podium, bekende Nederlandse artiesten zoals De Deurzakkers, Helemaal Holland en Gebroeders Ko, maar de toegang is gratis! Met volop vertier voor het hele gezin. Maar ook de avonden waar wel toegang wordt geheven: De Pronkzittingen en de feestavond met Hike zijn echte feestavonden. Daarnaast zijn de vele vrijwilligers van De Metworst niet te beroerd om bij diverse andere activiteiten in het dorp, de handen uit de mouwen te steken.

Kortom stem gewoon op De Metworst, klik hier of op onderstaand plaatje.

Oh ja en naast het feit dat het geld oplevert voor Kika, maak je zelf ook kans op fantastische prijzen. Wat te denken van een reis naar Parijs of een I-Pad.