CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haringhappen bi’j Metwaldus

Volgens een goede Metworsttraditie wordt op aswoensdag na het halen van het askruisje…

Volgens een goede Metworsttraditie wordt op aswoensdag na het halen van het askruisje een harinkje gehapt bij Metwaldus thuis.

Ook Remco en zijn adjudant Heiko hadden zich echt uitgeslooft voor De Metworsten. Er was een uitgebreid buffet in een heuse partytent aan de Schaepmanstraat. Uiteraard bedankten de Prins en Adjudant iedereen voor het geweldige karnaval. Voorzitter Ibe nam ook ff het woord en bedankte op zijn beurt de Prins en Adjudant voor de geweldige manier waarop zij karnaval gevierd hebben en hoe ze erin geslaagd

zijn om De Metworst Deur Dik en Dun op de kaart te zetten. Bravo, hij verklapte er tevens bij dat ze nog niet halfweg hun regeerperiode zijn en dat ze nog 9 maanden voor de boeg hebben. Ook het motto was toepasselijk en zette zelfs de wagenbouwers aan tot het bouwen van een geweldige wagen (waarna de wagenbouwers glunderden en een heerlijk harinkje in hun keel lieten glijden).

Ook de dansmarietjes pakten even de microfoon en bedankten De Dikke en De Dunne voor het geweldige karnaval en ze hadden enkele

toepasselijke cadeaus voor beide heren. En om te laten zien dat je karnaval samen moet vieren, waren ook Prins Silvius en Adjudant Paul waren van de partij en bedankten Remco en Heiko voor de geweldige samenwerking en met z’n vieren bedankten ze hun vrouwen voor de geweldige steun op de achtergrond.

Na alle officiële plichtplegingen bleef het nog lang onrustig aan de Schaepmanstraat.

Klik hier voor de foto’s