CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haring happen!

Voordat het haring happen kon beginnen, toog een zeer ruime Metworstdelegatie bestaande uit: Bestuur, Raad van Elf, Dansgardes, Wagenbouwers, Saussion d’honeurs, medewerkers en leden …

Voordat het haring happen kon beginnen, toog een zeer ruime Metworstdelegatie bestaande uit: Bestuur, Raad van Elf, Dansgardes, Wagenbouwers, Saussion d’honeurs, medewerkers en leden naar de kerk. Zij gaven hiermee gehoor aan de oproep van Mia Tankink, die zij afgelopen zaterdag tijdens de karnavalsviering in de Mauritiuskerk deed. Zij nodigde toen de karnavalisten in Zillewold uit om ook op aswoensdag een askruisje te komen halen. De massale aanwezigheid werd wederom zeer gewaardeerd door Past. van de Munckhof.

De Minister van Informatie voorzien van askruisje
Prins Metwaldus de 45ste bedankt iedereen

Na deze dienst ging het gezelschap richting de residentie ’t Molentje voor het traditionele haringhappen, verzorgd door Prins Metwaldus en zijn adjudanten. Tijdens het haringhappen waren er de nodige bedankjes van voorzitter Ibe Bongers en Prins Metwaldus mede namens zijn adjudanten. Allen keken terug op een geweldig en onvergetelijk karnval, dat nog niet ten einde is aangezien het lentekarnaval er nog aan komt. De oudere groep dansmarietjes gaven nog een persoonlijk cadeau aan de hoogheden. Zij kregen een klok met daarop de foto’s van de 8 dames en P&A en uiteraard het logo. Daarna was het de hoogste tijd om in een haring te gaan happen.

Meer foto’s van het haringhappen vindt u terug in het fotoalbum.

P&A met de cadeaus van de Mooie Metworst Meiden