CV de Metworst

Search
Close this search box.

De Grootste Online Oliebollenveiling 2021

Hij komt er weer aan!
Vrijdagavond 10 december om 20.11 uur wordt het startschot gegeven voor de grootste online oliebollenveiling van Nederland. Komen de eerste 58 oliebollen naar u toe?

Op vrijdag 10 december vindt wederom De Grootste Online Oliebollenveiling van Nederland plaats! Vanaf 20:11 uur wordt de eerste partij van 58 oliebollen geveild. Dit in aanloop naar de oliebollenverkoop op zaterdag 11 december. U kunt meebieden door uw bod te mailen naar oliebollenveiling@cvdemetworst.nl. Elke nieuwe bieding mag maximaal € 11,00 hoger bedragen dan het vorige bod. De biedingen worden live bijgehouden op de website.

Helaas kunt u vanwege de avondlockdown in de horeca niet live aanwezig zijn bij de veiling, maar volg hem vooral op onze site en Facebook! Metwaldus de 58e en adjudant zullen bij een aantal bieders langsgaan om te proosten op hun bod. En natuurlijk zal onze veilingmeester ook online voor een gezellige sfeer zorgen.

Om 23:11 uur sluit de veiling en ontvangt de hoogste bieder:

  • 58 heerlijke oliebollen!
  • Twee entreekaarten met VIP-behandeling voor de pronkzitting op vrijdag 18 februari!
  • Twee uur lang hulp in de tuin door niemand minder dan Metwaldus de 58 en zijn adjudant.

Dit wil jij toch ook winnen?

Veilingmeester X-waldus Remco van Aken zal ook dit jaar zorgen dat de juiste prijs betaald gaat worden voor dit gewilde arrangement!

Heerlijke oliebollen…
Ut lup altied weer uut!