CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Good old Wim Veenhuizen bezoekt de wagenbouwers

Wim Veenhuizen brengt wagenbouwers traditioneel bezoek

Het is zaterdag 18 februari en wij wagenbouwers zijn net weer begonnen aan de bouw of klokslag 11.11 uur staat daar onze Good old Wim Veenhuizen aan de deur. De oudvoorzitter van de Metworst bezoekt nog steeds traditioneel de wagenbouw en deze altijd goedlachse man komt nooit met lege handen. Elk jaar weer tracteert Wim ons op een flinke partij frikandellen en natuurlijk mag een lekker jägermeistertje niet ontbreken!!  Wim wederom bedankt!

Dit was een mooie opmaat voor een prachtige zaterdag, want na de ochtenbouw werden de krachten gesterkt door een heerlijk maaltijd verzorgd door Stef. De middag werd zeer nuttig besteed om de nagenoeg laatste puntjes op de i te zetten wat de praalwagen betreft. Gezamelijk werd er nog een koud biertje gedronken om snel naar huis te gaan voor een grondige douchebeurt.

De dag was namelijk nog niet voorbij! Een prachtige pronkzitting volgde nog zodat deze mooie zaterdag op zondag eindigde. Wij wagenbouwers hebben al erg veel zin in volgend weekend, ALAAF !!