CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezellige zomeractiviteit

Op de enige zonnige dag deze zomer stond de zomeractiviteit gepland van CV De Metworst. De locatie was beschikbaar gesteld door ….

Op de enige zonnige dag deze zomer stond de zomeractiviteit gepland van CV De Metworst. De locatie was beschikbaar gesteld door de familie Van Horik en het weer was besteld door onze eigen weerboer Gerrit Vossers. Een prima gelegenheid om onder het genot van een drankje en een BBQ-vleesje terug te blikken op de afgelopen periode. Waarin na de karnavalsperiode maar liefst 3 Metworstparen elkaar het ja-woord gaven. Daarnaast werd er ook zeker vooruit gekeken, want er staan nog veel meer festiviteiten op het programma in het komende jubileumjaar.

Ook ons oudste Metworstlid: Richard Heebink was weer van de partij
De Minister van Informatie van CV De Metworst legt de eerste hand aan de videoclip

Na het openingswoord van Robbie Nas, waarin hij een speciaal woord van dank aan de Quintecjes richtte, werden de stemmen van De Metworsten getest. Aankomend jaar zal er een speciaal Metworst jubileumlied ten gehore worden gebracht. Het jubileumlied is geschreven door Anne-Marie en Roger Scholten. Voor de bijbehorende videoclip werden deze avond de opnames gemaakt. Na het zingen werd de BBQ ontstoken en werd er nog het nodige gedronken. De menigte was zo enthousiast over het lied, dat het later op de avond spontaan nog een keer werd ingezet.

Het lied zal op een speciale jubileum CD-DVD komen te staan. Hieraan wordt momenteel nog de laatste hand gelegd, maar het zal in ieder geval beeld- en geluidmateriaal bevatten uit 44 jaar CV De Metworst. Een speciale mysterie guest zorgde nog voor de nodige vraagtekens bij diverse Metworsten. Sommigen raakten zo van slag dat ze spontaan al het bier uit de koelkast lieten vallen. Maar alles liep gelukkig goed af. Het seizoen is geopend, op naar alle festiviteiten waarover later meer.

Raad van Elf lid Bart heeft er moeite mee