CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezellige najaarsbeurs

fallback image post metworst

Aangezien we met z’n allen toch gezellig aan het fietsen waren, besloten we om ook maar ff bij Tuincentrum Steentjes aan te doen.

Ik laat de fiets hier wel staan... Bekijk het maar ik ga met de motormaaier verder

Aangezien we met z’n allen toch gezellig aan het fietsen waren, besloten we om ook maar ff bij Tuincentrum Steentjes aan te doen. Aangezien daar ook diverse Metworst sponsoren op de gezellige najaarsshow hun producten stonden aan te prijzen. We werden hier door een groep Midwinterhoornblazers verwelkomd. Die er zelfs een een mooie alaaf uit wisten te persen. Robert wachtte ons op en begeleidde ons naar binnen. Na een rondje te hebben gelopen kwamen we per toeval bij een terras uit. Tja en wat moet je dan…. ff uitrusten natuurlijk.

{Multithumb thumb_width = 300 thumb_height = auto}Ik laat de fiets hier wel staan... Bekijk het maar ik ga met de motormaaier verder

Peter op zoek naar...

...en gevonden!!!

Daar zittend maakten we ons al snel zorgen. De hele week zat hij al te tetteren in het programma van Baltazar van Puffelen over de najaarsbeurs. Nu was de beurs er eindelijk en was Maurits zelf in geen velden of wegen te bekennen. Maar gelukkig had Peter een mobieltje bij zich en kon zo Maurits lokaliseren. En werd er geproost op een succesvolle middag.
Ook hier werd nog snel ff wat op de valreep gekocht. Wat dat precies is, zien jullie binnenkort in "The hall of Fame" bij ’t Molentje.

Een nieuwe Prinsmobiel? De kleuren heeft de wagen in ieder geval al mee.

Gelukkig werd Maurits toch gevonden

Quizvraag... Waar schok Ibe van toen hij dit blaadje aan het lezen was?