CV de Metworst

Search
Close this search box.

Gezellige jaarafsluiting

Onder het genot van een heerlijk Metworstbiertje en een potje potstoten werd het jaar 2007 vrijdagavond afgesloten in café van ’t Molentje

Onder het genot van een heerlijk Metworstbiertje en een potje potstoten werd het jaar 2007 vrijdagavond afgesloten in het café van ’t Molentje. Hoofdjurylid Jos Onstein opende de avond en zag naar tevredenheid een grote opkomst en zo mogelijk nog meer prijzen (44 stuks!).
De prijzen waar men op deze avond om speelden waren overblijfselen uit de kerstpakketten van de deelnemers. Zoals rekenmachines, petten, tassen, drank, veel drank, grote prijzen zoals broodroosters en complete Jägermeisterpakketten. Ook waren enkele prijzen zeer creatief ingepakt met krantenpapier, bij gebrek aan inpakpapier… Ook de lokale ondernemers droegen een steentje bij.

Zo had Wim V. nog snel ff een driedelige contactdozenset met afstandbediening uit de schappen van de Welkoop weggehaald. Had Gerrit V. nog enkele relatiegeschenken over, hij bracht kalenders mee die begonnen met dagen in 2007, uiteraard van weerstation Lichtenberg.

Jos heette deze avond ook nog de drie nieuwbakken raad van elf leden: Mark en Sjoerd Sprenkelder en Niek Keijser van harte welkom. De openingsstoot van de avond was voor onze Prins Peter, hij miste jammerlijk en zat direct op de bok. Hij wist het uiteindelijk nog wel tot de finale vol te houden, waarin hij een geduchte tegenstander vond: Richard Heebink. Uiteindelijk werd Richard tweede en mocht hij een mooie rose poes in ontvangst nemen van Jos. De 44 prijzen kregen allemaal een juiste bestemming, er was veel strijd. Chantal Heuvels mengde zich als enige dame nog tussen al het mannengeweld en niet onverdienstelijk.

Ook zij wist nog een finaleplaats eruit te slepen, alleen sloeg ze bij de beslissende bal alle adviezen in de wind en miste ze jammerlijk.
Deze avond stond ook nog in het teken van de onthulling van het logo van de Prins en Adjudanten, vakkundig onthulden zij het logo en ontkurkten met hun onderscheiding het eerste Metworstbiertje van de avond. Meer hierover kunt u lezen door op deze link te klikken. Ook werden de eerste DVD/CD’s aan de man gebracht, door de Minister van Informatie. Ook deze kunt u binnenkort bestellen via een inschrijfformulier op de website, of door ze te kopen bij de voorverkoop van de kaarten voor de pronkzitting op 6 januari 2008.