CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezellige jaarafsluiting bij CV De Metworst

Afgelopen vrijdag vond bij CV de Metworst de traditionele jaarafsluiter plaats…..

Afgelopen vrijdag vond bij CV de Metworst de traditionele jaarafsluiter plaats….. het Metworst potstoottoernooi.
In een goedgevulde residentie ’t Molentje hadden zich weer een grote groep illustere Metworsten verzameld om elkaar weer een ouderwets gezellig een oor aan te naaien op de biljarttafel.
Ondanks de gladheid werden vooral veel flessen drank richting de Metworstresidentie vervoerd door de deelnemers alsook natuurlijk DE inzet van de avond: het onvolprezen kerstservies. Rijkelijk voorzien van de handtekeningen van talloze Metworst prominenten.
Chantal ontvangt uit handen van Roger een prachtig DVD/CD rek...
Grote hilariteit als Peter zijn prijs uitpakt..... Winnares van 2009 Yvette deed met pijn in het hart afstand van dit prachtige servies, waarmee ze het afgelopen jaar haar man Jurgen zo vaak mee met een ontbijtje op bed verraste. "Om gepast afscheid te nemen van dit kleurrijke kerstservies zal ik de winnaar dan ook tevens verrassen met een heerlijk ontbijt." kondigde Yvette aan.
Hetgeen tevens het startschot was voor een fanatiek potje potstoten. De organisatie lag, net als vorig jaar, in de kundige handen van Roger en Jurgen. Ze hadden de talloze prachtige prijzen verdeeld in 3 groepen, en er werd keihard om gestreden. Alle achterbakse streken en slimmigheidjes werden uit de kast gehaald om elkaar uit het toernooi te stoten.
Het eerste potje werd gewonnen door Chantal, die vakkundig en geroutineerd alle medespelers uit het toernooi stootte. Ze nam dan ook trots het Ikea DVD/CD rek in ontvangst hetgeen ega Koen weer bedenkelijk deed kijken daar hij meteen visioenen zag van een zondag eindeloos schroeven met waarschijnlijk als resultaat het constateren van wat missende boutjes en moeren….
De tweede partij werd gewonnen door Peter Pruijn, die tot grote hilariteit van alle aanwezigen een wcrolhouder uit alle prijzen wist te kiezen. Wel een vol-automatische: indien je de onderste rol uit de houder trekt, valt er vanzelf een nieuwe rol voor het grijpen in. Een prachtige optie bij hoge nood!
HET kerstservies EN een knuffel van Yvette, Peter is er blij mee...
Roger vult zorgvuldig alle namen netjes in op het wedstrijdformulier...

Echter de laatste partij, met als inzet HET kerstservies, werd gewonnen door onze Zittingspresident Peter. En zo komt het kerstservies na een lange reis toch weer terug op de plek waar jaren geleden zijn lange reis ooit begon: op de Metworstplaza. En het bijgehorend ontbijtje ziet hij met belangstelling tegemoet.

Na afloop van het potstoten werd er natuurlijk nog tot in de kleine uurtjes nageborreld, voordat alle deelnemers tevreden en met glimmende koontjes van genot weer huiswaards glibberden.

Trots brengt Yvette haar bijdrage binnen, HET kerstservies

Wie heeft Veurzitter Ibe hier op scherp gezet...

Hoe los ik dit op zie je Guido denken....

Een niet te missen bal voor Rene....