CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezellig Oudjaarspotstoten bij de Metworst

Het jaar loopt weer ten einde, kerst en de jaarwisseling zitten er weer aan te komen en dus ook het gezellig avondje potstoten bij de Metworst

Het jaar loopt weer ten einde, de oliebollen smaken goed, kerst en de jaarwisseling zitten er weer aan te komen en bij menig Metworst staat de kerstboom weer te pronken in de huiskamer. Dit betekent dat er weer een gezellige Potstoot avond aan zit te komen bij CV de Metworst. Dit gaat al jaren gepaard met een gezellig, spannend en avondvullend potje biljart.
 

Op zaterdagavond 19 december zal er weer gestreden worden om het alom bekende "Metworst-servies" te bemachtigen. Dit 10-delige servies is voorzien van de handtekeningen van Metwaldus de 46e tot de 52e. Al menig jaar is dit servies in het bezit van Johnnie van Ree. Wie heeft dit jaar de skills om Johnnie van de troon te stoten?
 
Om 21.11u zal Metwaldus de 53e, samen met zijn adjudanten het startschot geven voor deze spannende maar vooral gezellige avond biljart.
 
Neem allemaal je (on) zinnige dingen mee die je in het kerstpakket hebt gekregen (of al een jaar in de kelder hebt staan) en ze zullen op de prijzentafel belanden. Zo kan eenieder met een fietstas vol spullen weer richting huis gaan, keus genoeg!!
 
Dus, komt allen op zaterdagavond 19 december om 21.11u naar onze residentie voor een gezellige maar vooral sportieve potstootavond.