CV de Metworst

Een geslaagde zomeractiviteit!

Aan het einde van de zomervakantie en na een lange tijd van geen carnaval en geen feest was het tijd voor een feestje: De zomeractiviteit van CV de Metworst. Dat lieten de Metworsten zich geen twee keer zeggen. In grote getalen kwamen zij naar de wei van Prins Metwaldus waar het bestuur een heus ‘kermis-terrein’ wist op te bouwen. Maar voordat er ook echt bijgekletst en gefeest kon worden, moest een geldige QR gescand worden. Dit gebeurde zonder problemen en bij Testen voor Toegang in Doetinchem hebben ze geweten dat de Metworst een feestje had.

Met een stormbaan, springkussen en levend beerpong was er ook vanalles te beleven en vermaakten ook de aller kleinsten zich uitstekend. Het beerpong toernooi was een groot succes. Teams van jong en oud door elkaar gooiden en iedereen werd ontzettend fanatiek. Na meerdere rondes spelen bleek er één team te zijn dat echt een maatje te groot was voor de rest. Team ACHTerlijk won hoofdprijs.

Het eten werd vandaag verzorgd door Bulsink Catering. Nadat alle magen goed gevuld waren, was het tijd voor de stormbaan. Een voor een gingen de Metworsten over de baan en probeerden een zo snel mogelijk tijd neer te zetten. Siem Immink ging als een ware Superman (Super Siem) over de baan en won deze wedstrijd. De middag werd afgesloten met meerdere uitdagingen. Zo streed Prins Metwaldus tegen zijn Adjudant en streden ook de gebroeders Sprenkelder tegen elkaar.

We kijken terug op een prachtige dag en kijken uit naar hopelijk weer een prachtige carnaval!

Bekijk hier de foto’s van deze middag!

Wi-j redden ons d’r wel met!