CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geheime missie FC Metworst

Om goed voorbereid te zijn op het Lentekarnaval is het team van De Metworst op een geheime missie gestuurd. Er moest nog behoorlijk aan de ….

Om goed voorbereid te zijn op het Lentekarnaval is het team van De Metworst op een geheime missie gestuurd. Het Bestuur keek eens goed naar het team en zag dat het nog niet goed zat. De Minister van Informatie vertelde zoals gebruikelijk: "Hier is helemaal niets mee aan de hand en alles gaat goed, maak je geen zorgen!" Maar de Minister van Schriefwark vond toch dat er nog behoorlijk aan de conditie gesleuteld moest worden en dat ook de overtollige kilo’s bij enkele van de 11 teamleden ervan moest. Dit is natuurlijk een onmogelijke opgave want zelfs Sonja Bakker was hiervoor al afgehaakt.

Daarnaast waren ook de spieren bij de meesten te kort en dit was een duidelijke tekortkoming. Kortom het was gewoon nodig dat dit team eens op een geheime missie ging. We zijn benieuwd hoe ze voor de dag komen a.s. zaterdag om 15.00 uur tijdens de zeskamp. Het heeft de heren en dames bloed, zweet, tranen en blessures gekost. Want voor zover we weten hebben inmiddels minimaal drie teamleden diverse blessures opgelopen. Als extra voorbereiding gaan ze a.s. zaterdag nog ff snel om 12.30 uur in trainingskamp.