CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

REMINDER: Geef je stem aan CV de Metworst!

Geef jouw steun aan CV de Metworst!

 

Heeft u de afgelopen dagen ook zo'n super mooie karnaval gehad bij CV de Metworst in Silvolde? Wij als karnavalsvereniging kunnen uiteraard niet zonder de bijdrage van sponsoren die ons de gelegenheid geven om er ook daadwerkelijk een mooi feest van te maken.Ook de Rabobank vergeeft een sponsorbijdrage die jij als lid van Rabobank kunt verdelen.

STEM VANAF 7 MAART DAAROM OP CV DE METWORST!!!

Wat is de bedoeling. Rabobank Graafschap-Zuid stelt € 50.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen, clubs en stichtingen die meedoen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Op die manier laat de Rabobank haar leden meebeslissen in de verdeling van het sponsorgeld.

Dus, ben je lid van de Rabobank Graafschap Zuid en draag je CV de Metworst een warm hart toe, geef dan 2 van je 5 stemmen aan ons zodat wij met deze sponsorbijdrage weer mooie dingen kunnen doen voor het Zillewoldse carnaval.

Één dezer dagen valt bij 17.500 Rabobank leden de stemkaart in de brievenbus. Deze stemkaart bevat een unieke code waarmee je van vrijdag 7 tot en met vrijdag 21 maart je stemmen kunt verdelen. 
 
Hoe kun je nakijken of je lid bent? Als je inlogt op de web-pagina van het internetbankieren, kun je onder het kopje 'mijn gegevens' bekijken of je lid bent of niet. 
Nog geen lid? Via onderstaande link is er meer te lezen over deze campagne en kun je je aanmelden als lid.