CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Forever feest op zondag

fallback image post metworst

Op de zondagmiddag staat Forever in de grote zaal, een band met een regionaal tintje. De zangeres komt namelijk uit Ulft.

Zondag feest in de tent met Forever

Op de zondagmiddag staat Forever in de grote zaal, een band met een regionaal tintje. De zangeres komt namelijk uit Ulft. In totaal bestaat de band uit vier enthousiaste en gemotiveerde muzikanten die op iedere locatie samen met het publiek er één groot feest van maken. Gezelligheid staat ook bij deze band voorop. Zie ook hun website www.feestband.nu Op de zondagmiddag karnaval vieren met de hele familie; dat is iets wat De Metworst hoog in haar vaandel heeft staan. Gezellig met z’n allen dansen en polonaise lopen. En wat te denken van Ibe’s kids corner. Naast het podium van de band een kleine dansvloer voor de kids!

Willem en Tonny genieten van de heerlijke Moes met Worst

Vorig jaar barstte de zaal uit haar voegen, daarom wordt het feestterrein dit jaar fors vergoot. Dit jaar wordt de kroeg erbij betrokken en staat er voor het Molentje een grote verwarmde tent waarin tegen betaling van slechts 4 munten Moes met Worst en tegen 1 muntje patat gegeten kan worden. Uiteraard zijn er nog meerdere versnaperingen te koop. In de kroeg treedt DJ en zanger Henk Pouwels op. Hij staat garant voor sfeer!. En heeft op menig kampioensfeest in de regio gestaan. Dit alles kan op de zondagmiddag bij zaal ’t Molentje in Silvolde.

Graag nodigen Prins Metwaldus de 47ste Ruud Huls en zijn adjudanten iedereen uit om na afloop van de grote optocht door Zillewold door te zakken in een gemoedelijke sfeer; “Vaak bu’j te bang!” Om te zorgen dat iedereen van het familiekarnaval kan genieten is de entree gratis.

Gezelligheid troef afgelopen jaar!