CV de Metworst

Search
Close this search box.

Fl!ppen live op Lentekarnaval

Zaterdagavond 17 mei belooft een gefl!pte avond te gaan worden. De te gekke band
Fl!ppen zal in de grote zaal van ’t Molentje spelen …

Zaterdagavond 17 mei belooft een gefl!pte avond te gaan worden. De te gekke band Fl!ppen zal in de grote zaal van ’t Molentje spelen … Wees er snel bij met het halen van een kaartje want zoals gezegd, het belooft een geflipte avond te gaan worden. Feestband Fl!ppen zal hier zeker aan bijdragen. Ieder optreden van FL!PPEN is een unieke belevenis. Want deze band is één en al actie! De krachtige uitstraling, het frisse repertoire, de humor en de energie zorgen voor magie!

Steven, Rob, Matthijs, Robert en Virgil maken er samen met publiek, barpersoneel, DJ en technici gegarandeerd één groot feest van! Meezingen, -dansen en -springen is onvermijdelijker dan ooit!
FL!PPEN staat voor kwaliteit. Verschillende leadzangers, vijfstemmige samenzang en diverse instrumentwisselingen maken dat je naast ogen ook oren te kort komt!
Bovendien is de show van FL!PPEN interactief: door videowall, camera’s en website kun je nu overal, waar je maar wilt, actief meegenieten en zelfs invloed uitoefenen op de show!

De entree ’s avonds om deze show mee te beleven bedraagt slechts € 8,-. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Welkoop – De Olde Bond Ulftseweg 126 in Silvolde en Zalencentrum ’t Molentje Molenweg 3 Silvolde.