CV de Metworst

Search
Close this search box.

Feestje bouwen! Be there!!

fallback image post metworst

Alle voorbereidingen zijn achter de rug en de komende dagen storten we ons (eindelijk) met z’n allen in het gezellige feestgedruis “ Karnaval bij De Metworst Deur dik en dun “ …

Alle voorbereidingen zijn achter de rug en de komende dagen storten we ons (eindelijk) met z’n allen in het gezellige feestgedruis “ Karnaval bij De Metworst Deur dik en dun “

Stond ’t Mölleke het afgelopen weekend tijdens de pronkzittingen nog helemaal vol met lange tafels en stoelen, dit weekend zal er aanmerkelijk minder meubilair aanwezig zijn om ruimte te maken voor u als karnavalsvierder nummer één.

Ook dit jaar heeft de Metworst weer alles uit de kast gehaald dat garant staat voor een fantastisch en gezellig karnavalsfeest. In de komende dagen gaan we knallen en swingen bij De Metworst of wel lekker met z’n allen een gezellig feestje bouwen. Als vereniging hebben we behoorlijk onze nek uitgestoken door voor alle drie karnavalsdagen topbands te contracteren.


Ibe Bongers, voorzitter CV de Metworst

Op de zaterdag staat Hike op de bühne, inmiddels kun je wel spreken van ons vaste huisorkest op karnavals zaterdag! Hi-karnaval op zaterdag een formule welke al een aantal jaren garant staat voor een knalparty, polonaise en veel plezier. En zeker vermeldingswaardig; nog de enigste karnavalsfeestavond in de nabije omgeving van Zillewold op de zaterdagavond!

Voor de zondag en de maandag doen we er nog een schepje bovenop met de ontdekking van 2006 ….Vibe. Vibe een coverband opgericht in jawel ….2006, welke inmiddels een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd. Vibe zal op beide dagen ongetwijfeld voor véél sfeer en gezelligheid gaan zorgen.

Als ingrediënten voor een super karnaval bij De Metworst zullen alle dagen aanwezig zijn: onze hartstikke enthousiaste Prins en Adjudant, onze swingende raad van Elf leden, 16 mooie en gezellige dansmarietjes, een zingend bestuur, een schitterend versierde zaal, lekkere drankjes en topbands en mogelijk ook nog topacts en dat allemaal in en uit ons Zillewold! Last but not least zullen jullie aanwezig zijn, jullie allemaal als karnavalisten. Het beloofd wat en ik kan zeggen, "ik heb d’r zin an!"

Ik hoop u te mogen begroeten bij onze residentie ’t Molentje! "Be there !”

Een driewerf Alaaf!!!
Ibe Bongers
Voorzitter