CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feest bi’j De Metworst! Deur dik en dun!

In het karnavalsweekend is het "deur dik en dun" feest bij De Metworst: Feest voor jong, oud, dik en dun op de muzikale klanken van Hike en Vibe. In dit artikel alle informatie voor een fantastisch karnaval bij de Metworst!

Zaterdag 17 februari 2007
Op zaterdag 17 februari speelt dé feestband van de regio: HIKE!

Tijdens de jaarlijkse feestavond zullen de bandleden de zaal in gaan om lekker te feesten en hossen met de karnavalvierende menigte. Ze voeren met de nodige humor showtjes op, halen een markant dorpsfiguur op het podium, laten mensen zingen; kortom alles wordt uit de kast gehaald om de tent op z’n kop te zetten!

De Metworst is de enige karnavalsvereniging in de regio die tijdens karnaval al jarenlang op de zaterdag een gezellig feest, inclusief band, organiseert voor de jeugd. Prins Remco en zijn adjudant Heiko voorspellen nu al dat het een groot feest zal worden Deur dik en dun. Tussen de sets van HIKE door zal de DJ weer enkele snelle après-ski feestklanken de zaal in gooien om de feestvreugde nog meer te vergroten.

De entree voor deze avond bedraagt slechts € 6,-. Het is aan te raden al in de voorverkoop een kaart te kopen, want vol = vol. Dit kun je doen bij ‘t Molentje of Welkoop-De Olde Bond.

De Metworst op zaterdagavond: The place to be!!

Zondag 18 februari 2007
Op de zondagmiddag is het de beurt aan Vibe. Vier zeer enthousiaste en gemotiveerde muzikanten die op iedere locatie samen met het publiek er één groot feest van maken. Dus gezelligheid staat ook bij deze band voorop. Op de zondagmiddag karnaval vieren met de hele familie dat is iets wat De Metworst hoog in haar vaandel heeft staan. Gezellig met z’n allen dansen en polonaise lopen. Dit kan op de zondagmiddag bij zaal ’t Mölleke in Silvolde.

Graag nodigen Prins Metwaldus de 44ste en adjudant Heiko iedereen uit om na afloop van de grote optocht door Zillewold bij te komen en door te zakken in een gemoedelijke sfeer. Speciaal voor de kinderen is een klein danspodium neergezet, zodat ook zij ongestoord kunnen swingen op feestmuziek. Om te zorgen dat iedereen van het familiekarnaval kan genieten is de entree gratis.

Naast het lessen van de dorst kun je ook je honger stillen; de “Moes met worst” én friet staan klaar.

Familiekarnaval bij de Metworst: een feest voor het hele gezin!

Maandag 19 februari 2007
De Rosenmontag begint om 11.11 uur met de Malle Metworst Morgen brunch bij de Metworst! Ook hier geldt weer: voor ieder wat wils; jong of oud, groot of klein, dik of dun. Dus lekker met de hele familie eten bij ‘t Mölleke. En een goede bodem is nodig op deze Malle Metworst Morgen, want dit jaar zit er voor het eerst “een staartje” aan de brunch:

De Malle Metworst Middag. De band VIBE gaat namelijk om 13.00 uur verder waar ze zondagavond geëindigd zijn: gezellig carnaval vieren met het hele gezin. Voor deze brunch geldt de statiegeldformule: de entree voor de brunch én het feest erna bedraagt € 10,= voor de volwassenen. Verlaat u de zaal voor 13.30 uur, dan krijgt u van onze penningmeester € 2,50 retour.

Om de kinderen ook op deze dag optimaal te laten genieten staat het podium weer klaar. En oh ja, kinderen tot 12 jaar betalen alleen voor de brunch (€ 3,75).

Be There!